Proing Architects Proing d.o.o.

Naše usluge

Kroz svaki naš projekt uspostavljamo odnos s investitorom temeljen na profesionalnom, stručnom i korektnom pristupu, trudeći se svojim radom doprinijeti i znanjem stvoriti investitoru dodatne vrijednosti njegovoj investiciji. 

Arhitektura & dizajn

Arhitektura & dizajn

Arhitekturi pristupamo kao umjetnosti koja svojom dizajnom izražava ljepotu oblikovanja funkcionalnih prostora. Spajanjem kreativnih arhitektonskih ideja s građevinskim konstruktivnim znanjem i iskustvom stvaramo jedinstvenu cjelinu koja sadrži i ljepotu ali funkcionalnost i postojanost. Svojim inženjerskim znanjem dodajemo ovoj umjetnosti  i praktičnu uporabu čime mijenjamo i poboljšavamo prostor i život pojedinca ali i cjelokupnog čovječanstva. 

Management & nadzor

Management & nadzor

Stručnim nadzorom i managementom pretvaramo ideju na papiru u stvarnost, pritom vodeći računa o kvaliteti izvedbe radova, dinamici izvođenja radova i financijskim zahtjevima investitora. Stručnom nadzoru i managementu pristupamo izrazito profesionalno, s konstruktivnim, inženjerskim i projektom zahtijevanim radnim angažmanom naših inženjera. Smatramo da se dobrim projektom, managementom i nadzorom štedi na izgradnji objekta odnosno kompletnoj investiciji.

Izgradnja & savjetovanje

Izgradnja & savjetovanje

Osim navedenih usluga, našim klijentima dajemo stručne savjete vezane za  planiranje, projektiranje, vođenje i gradnju objekata. Ishođenju dozvola za građenje, pojašnjenja vezana uz građevinsku i tehničku regulativu, te sve oblike savjetovanja vezana za našu struku.

Kako se firma razvijala i rasla u raznim smjerovima, u zadnjih nekoliko godina uspješno smo odradili i izgradili nekoliko objekata za prodaju u formi vlastitih investicija.