Proing Architects Proing d.o.o.

O nama

PROING d.o.o. je poduzeće osnovano 1990. godine kao obiteljska tvrtka koja se kroz više od 25 godina kontinuiranog rada razvijala, te širila svoja znanja i iskustva u svim domenama arhitektonske i građevinske struke. Od osnutka do danas uspješno smo odradili nekoliko tisuća  projekata svih vrsta i veličina. 

Osnovne djelatnosti firme PROing d.o.o. su projektiranje, management , vođenje i upravljanje projektima, te stručni i projektantski nadzor. 

Usluge koje pružamo:

  •  izrada idejnih, glavnih i izvedbenih projekata, arhitektonskih projekata, projekata interijera, energetske obnove, hortikulturnog i krajobraznog uređenja, izradu prostornih planova uređenja
  • izradu statičkih proračuna, planova oplate, planova armature i nacrta čeličnih konstrukcija, projekti niskogradnje, projekti  vodovoda i kanalizacije
  • izrada elaborata zaštite na radu i zaštite od požara, fizikalnih svojstava građevine, izrada planova izvođenja radova
  • vršenje usluga glavnog nadzornog inženjera, nadzornog inženjera građevinsko-obrtničkih radova, projektantski nadzor, usluge koordinatora 1 i 2
  • pružanje uslugu konzaltinga i managmenta, te vođenje građevinskih projekata

 

Uz korištenje klasičnih pristupa u projektiranju i gradnji, konstantno se usavršavamo i prikupljamo nova znanja, te u naše projekte i procese  implementiramo nove tehnike i aktualna saznanja i trendove. 

Naš tim stručnjaka sastoji se od 3 diplomirana inženjera arhitekture s rješenjem o upisu u imenik ovlaštenih arhitekata, 2 diplomirana inženjera arhitekture i 4 diplomirana inženjera građevinarstva s rješenjem o upisu u imenik ovlaštenih građevinara.

Posjedujemo ovlaštenje za obavljanje poslova projektiranja i nadzora na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara, ovlaštenje za izradu elaborata zaštite od požara, ovlaštenje za obavljanjue stručnih poslova izrade nacrta prostornog uređenja, ovlaštenje za pružanje usluga koordinatora zaštite na radu u fazi projektiranja i izvođenja radova, ovlaštenje za vođenje radova i vođenje građenja.

Osim nevedenog imamo uhodane timove dugogodišnjih suradnika svih struka za izvršenje usluga izrade kompletne projektne dokumentacije i vršenja stručnog nadzora ili vođenja projekta.   

Iskustvo, pouzdanost, inženjerska stručnost te inovativnost i maštovitost su osobine koje krase naše inženjere i naše suradnike. Upravo na temelju toga stvoren je imidž firme PROING d.o.o. kao profesionalne tvrtke, iza koje stoje zadovoljni dugogodišnji veliki i mali investitori.

Arhitektura & dizajn

Arhitektura & dizajn

Management & nadzor

Management & nadzor

Izgradnja & savjetovanje

Izgradnja & savjetovanje

Naš tim stručnjaka

Saša Gal

Generalni direktor, dipl. ing. građ., ovlašteni inženjer građevinarstva

M: +385(0)98 414 995
E: sasa@proing.hr

Snežana Mihajlović

Tehnički direktor, dipl. ing. arha, ovlašteni inženjer arhitekture
 

M: +385(0)98 951 5904
E: sne@proing.hr

Zvonimir Tomašić

Dipl. ing. građ., ovlašteni inženjer građevinarstva
 

M: +385(0)99 441 4995
E: zvonimir@proing.hr

Marko Drenški

Dipl. ing. građ., ovlašteni inženjer građevinarstva
 

M: +385(0)95 434 3004
E: marko@proing.hr

Maša Saganić

Dipl. ing. arha., ovlašteni inženjer arhitekture
 

M: +385(0)95 434 3003
E: masa@proing.hr

Mladen Marijanović

Dipl. ing. građ., ovlašteni inženjer građevinarstva
 

M: +385(0)95 434 3005
E: mladen.m@proing.hr

Mateja Horvat

Mag. ing. arch.
 

M: +385(0)91 414 0003
E: mateja@proing.hr

Bojana Brozd

Dipl. ing. arh.


 

M: +385(0)98 763 399
E: bojana@proing.hr

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u svezi naših usluga ili vam je potrebna pomoć sa vašim projektom, slobodno nam se obratite!

Kontakt